Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Locations of visitors to this page
ЛігаRSS
Праздники
Праздники Украины
Облако ТЭГов
Онлайн гороскоп
ПриватБанк
Ваш IP
Главная » 2010 » Сентябрь » 30 » Духовні лідери та кліматичні активісти закликають приєднатися до Дня кліматичних дій
11:20
Духовні лідери та кліматичні активісти закликають приєднатися до Дня кліматичних дій
За півтора тижні майже усі духовні лідери України молитимуться
за збереження життя на Землі з огляду на глобальні зміни клімату



Духовне служіння пройде 10 жовтня 2010 (10/10/10) у рамках Global work party - глобального святкування всесвітнього Дня дій на захист клімату та найбільшої в історії практичної екологічної акції під егідою міжнародного руху 350.org.

Активісти Кліматичного руху України разом з іншими екологічними організаціями, зокрема, Національним екологічним центром України, звернулися до численних релігійних громад та духовних течій із проханням підтримати цю ініціативу – 10 жовтня виконати духовне служіння, яке буде притаманне саме цьому релігійному напрямку. На їхній заклик відгукнулися представники різних віросповідань і конфесій.

Так, 10 жовтня, починаючи з 10:00, про захист клімату, довкілля і життя на планеті згадають у таких духовних місцях:


в усіх церквах Київської архиєпархії Української греко-католицької церкви, у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі (Українська православна церква Київського патріархату), Київсько-Житомирської дієцезії (Римо-католицької церкви), в Німецькій Евагнельсько-Лютеранській общині Святої Катерини, в головній мечеті Києва. Також у цей день медитуватимуть у центральному храмі Товариства Свідомості Крішни, на Асамблеї миру у Криму (Університет менеджменту Махаріши) та у центрі "Новосвіт”. Список відкритий до поповнення.

У день духовного служіння 350 разів проб'ють дзвони у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі, а о 12:30 на Михайлівській площі активісти проведуть акцію "Відкрий своє серце Планеті". Кожен бажаючий зможе символічно розкрити велике біле серце.

Відео-ролик закликів духовних лідерів:



Національний екологічний центр України
http://www.necu.org.ua/

по материалам блога записки ландшафтного дизайнера
Просмотров: 1122 | Добавил: admin | Теги: global work party, Активісти Кліматичного руху України, День кліматичних змін, 350.org | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]